Campanyes - Servei de Recollida Cartó Comercial

Servei de Recollida Cartó Comercial


Project Description

La Regidoria de Gestió Urbanística de l’Ajuntament d’Alzira va posar en marxa una campanya informativa per tal de donar a conèixer els avantatges del servei gratuït de recollida de cartó per les zones comercials de la ciutat. Un servei que només es realitzava en alguns punts d’Alzira, per la qual cosa es va decidir ampliar-ho a tot el nucli urbà.

Cal recordar a tots aquells comerços que vulguen fer ús d’este servei gratuït, que poden sol·licitar l’arreplegada de cartó comercial, al seu comerç, omplint un formulari amb les dades corresponents o cridant a l’Oficina d’Atenció del Servei de Neteja Viària i Recollida de RSU: 962417454, on també podran informar de com col·laborar correctament a l’hora de la recollida del cartó.

El servei gratuït de recollida de cartó comercial serà de dilluns a dissabte a partir de les 14:00 hores. Els propietaris hauran de deixar el cartó a la porta del seu comerç, en tancar a migdia o a partir de l’hora establida.

També es posa a disposició dels comerços un servei d’arreplegada especial de cartó, quan les dimensions o la quantitat de cartó siguen més grans de l’habitual. En este cas es demanaria l’arreplegada cridant al telèfon de FCC: 962417454.